Vad är ett Botell?

Ett botell är ett nytt boendekoncept, mitt emellan bostad och hotell

Svenskars boendesituation ser inte likadan ut idag som för 100 år sedan, då man ofta ärvde sitt föräldrahem och stannade kvar hela livet i ett och samma hus. Bostadspolitiken är däremot fortfarande anpassad för denna typ av boende, något vi vill utmana. Vad gör ett hotell till ett hotell och varför ska man inte kunna bo där under en längre tid?

För oss är botell lösningen på en allt större efterfrågan av flexibelt och ekonomiskt boende i Stockholmsområdet. För en månadskostnad som är lägre än priset för ett fåtal hotellnätter i Stockholms innerstad får du en toppmodern lägenhet ett stenkast från Stockholms city och Bromma flygplats.

Botell Volta med sina 82 lägenheter erbjuder bostadsmarknaden i Stockholm en ny typ av flexibelt boende och positionerar sig på marknaden som ett mellanting mellan hotell och traditionellt boende, därav namnet “botell”. Här finns samma service som på ett hotell i kombination med lägenhetens bekvämlighet med pentry och plats för privata ägodelar.

Vill du ha mer information om att bo på Botell Volta klickar du här.

Botellet i appen

Vi vill erbjuda dig en personligare vistelse genom att digitalisera så mycket som möjligt. Låter det konstigt? Det är det inte.

Genom att flytta allt rutinarbete som till exempel incheckning och betalning till en egenutvecklad app kan vi frigöra personalens tid till att förbättra din botellupplevelse.

I appen har vi samlat hela botellets serviceutbud i ett menysystem vilket gör den till en central del av din vistelse hos oss. Där du har möjlighet att forma ditt eget boende efter dina egna behov. Städning, tvätt, transporter, frukost, matleverans, träning, hantverkshjälp etc. Behöver du något så löser vi det.

På kartan ser du givetvis var botellet ligger men vi har också markerat viktiga platser som vi tror att du kan behöva ta dig till, busshållplatser, restauranger, mataffärer med mera. Där finns också en funktion för direkt feedback till oss. Med ett enkelt klick kan du skicka en bild eller en kommentar så löser vi problemet så fort det bara går.

Det är också genom appen du låser upp din dörr. Botellet är alltså helt fritt från nycklar och passerkort. Tillträde till din lägenhet styrs av när du är incheckad och så fort du närmar dig din dörr så kommer öppna-knappen att synas på din display.

Genom appen har du också möjlighet att förkovra dig, särskilt i botellfastighetens historia men även allmänt i Ulvsunda industriområdes historia. Tillsammans med appen kan du gå en historievandring i området och resa tillbaka flera hundra år i tiden. Eller så stannar du inne på botellet och går en konstvandring i våra korridorer.

När du bokat en botellägenhet kontaktar vi dig med information om hur du laddar ner appen.